
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
JELOVNIK ZA TRAVANJ 2016.
1.4. Panirani oslić, krumpir blitva
4.4. Špageti bolonjez
5.4. Pileći file s roštilja, pomfri
6.4. Juneći rižoto
7.4. Bečki odrezak, povrće
8.4. Panirani oslić, krumpir salata
11.4. Čevapi, pomfri
12.4. Varivo od piletine i povrća
13.4. Kosani odrezak u umaku, pire krumpir
14.4. Pohani pileći file, đuveđ, riža
15.4. Hrenovka, pomfri, kečap
18.4. Ćufte u umaku, pire krumpir
19.4. Juneći gulaš, tijesto
20.4. Pileći file, povrće
21.4. Čevapi, pomfri
22.4. Pečeni batak, mlinci
25.4. Špageti bolonjez
26.4. Naravni odrezak, pirjana riža
27.4. Fino varivo s piletinom
28.4. Podravski popečci, pire krumpir
29.4. Piletina u bijelom umaku, tijesto