
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
JELOVNIK ZA OŽUJAK 2016.
1.3. Piletina u umaku, tijesto
2.3. Bečki odrezak, grašak, njoke
3.3. Pečenje Stephany, pire krumpir, špinat
4.2. Pečena piletina, mlinci
7.3. Rižoto s junetinom
8.3. Čevapi, pomfri, kečap
9.3. Panirana piletina, đuveđ, riža
10.3. Fino varivo s piletinom
11.3. Špageti bolonjez
14.3. Ćufte, pire krumpir
15.3. Mahune s krumpirom, hrenovke
16.3. Bečki odrezak, povrće na maslacu
17.3. Podravski popečci, pomfri
18.3. Panirani oslić, krumpir salata
29.3. Piletina u bijelom umaku, tijesto
30.3. Bečki odrezak, restani krumpir
31.3. Ćufte, pire krumpir