preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Milan Sekulić" Lovinac

Login
Dokumenti za prikaz
Kalendar
« Studeni 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Portali i eNovine

 

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: Pitanja i odgovori

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 6. 2019.

Ukupno: 22637
Ovaj mjesec: 156
Danas: 6
Općina Lovinac

Portal za škole

Edutorij eŠkole

Priloženi dokumenti:
Upute MZO-a 13 03 2020.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JELOVNIK ZA OŽUJAK 2016.
Autor: Ana Jelača, 3. 3. 2016.


JELOVNIK ZA OŽUJAK 2016.

                                   1.3.                  Piletina u umaku, tijesto

                                   2.3.                  Bečki odrezak, grašak, njoke

                              3.3.           Pečenje Stephany, pire krumpir, špinat                               

                                   4.2.                  Pečena piletina, mlinci

                                  

                                   7.3.                  Rižoto s junetinom

                                   8.3.                  Čevapi, pomfri, kečap

                                   9.3.                  Panirana piletina, đuveđ, riža

                                   10.3.                Fino varivo s piletinom

                                   11.3.                Špageti bolonjez

 

                                   14.3.                Ćufte, pire krumpir

                                   15.3.                Mahune s krumpirom, hrenovke

                                   16.3.                Bečki odrezak, povrće na maslacu

                                   17.3.                Podravski popečci, pomfri

                                   18.3.                Panirani oslić, krumpir salata

 

                                   29.3.                Piletina u bijelom umaku, tijesto

                                   30.3.                Bečki odrezak, restani krumpir

                                   31.3.                Ćufte, pire krumpir





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju